Segueix-nos:
93 516 70 44
Pujar
 

Celler Abadal

Celler Abadal

per person

Abadal va néixer amb el compromís d’expressar amb els seus vins la singularitat d’una terra. És l’aposta per un territori, com a camí de diferenciació i identitat. La fusió de coneixements clàssics amb l’obertura als conceptes procedents del nou món vinícola defineix l’estil Abadal.

La història de la nostra família és la història d’una família de viticultors. Els nostres orígens es remunten al segle XII (1199), encara que apareixen vestigis de tasca viticultora en l’època romana. Són generacions d’amor al vi, de dedicació exclusiva a la tasca vinícola que perviu amb entusiasme en les generacions presents.

La trajectòria demostra el compromís i el respecte a la terra i als seus fruits, a les quals hem dedicat en tot moment el màxim rigor i els millors recursos.

A les nostres vinyes i bodegues perseguim incansablement expressar amb claredat la història i la identitat del terrer a través dels seus fruits, dels seus vins. La nostra visió es extreure el millor de la vinya i del territori i portar-lo a ampliar les seves fronteres més allà dels seus orígens.

 • Included
  Celler Abadal
 • Not Included
  Breakfast
  Personal Guide
  5 Star Accommodation
  Entry Fees
  Departure Taxes