Segueix-nos:
93 516 70 44
Pujar
 

Celler Hugas de Batlle

Celler Hugas de Batlle

per person

 

L’Empordà, una Denominació d’Origen certament de moda al món després que el reconegut crític de vins Robert Parker i la seva mà dreta Jay Miller s’hi fixessin a principis d’aquest 2011, no para de moure’s en un dinamisme portat per les excel·lents condicions climàtiques, paisatgístiques i de una tradició mil·lenària tradició.

 

Les terrasses de pedra seca, les pissarres i llicorelles del sòl així com el clima marcat per la tramuntana són característiques intrínseques de la vila de Colera. De tots els experts és sabut que a Catalunya aquestes característiques afavoreixen la producció de vins de gran qualitat i per això la inquietud de la família Hugas de Batlle per extreure’n i fer conèixer varietats com la Carinyena (o Carenyana o Samsó) o la Garnatxa Negra. El seu és un projecte que data de fa temps i vol posar en valor el lloc on s’han conreat els raïms que donen aquests Coma Fredosa i Falguera.

La vitivinicultura que la família Hugas de Batlle practica és respectuosa amb l’entorn i també amb les tradicions, la millor manera de perpetuar aquest impressionant entorn que ja els grecs i romans coneixien i que segurament va viure la seva època més esplendorosa poc abans de la fil·loxera de finals del segle XIX.

La Costa Brava, abans no arriba a la privilegiada zona de Colera ofereix escenaris magnífics per perdre’s que al cap i a la fi proporcionen allò que els vins Coma Fredosa i Falguera de la família tant esperen: les menges que els acompanyaran a les millors taules de Colera i del país en perfecte maridatge i harmonia.

 • Included
  Celler Hugas de Batlle
 • Not Included
  Breakfast
  Personal Guide
  5 Star Accommodation
  Entry Fees
  Departure Taxes