Segueix-nos:
93 516 70 44
Pujar
 

Celler Pagos de Híbera

Celler Pagos de Híbera

per person

El celler Pagos de Híbera està situat a l’antic celler cooperativista del Pinell de Brai, conegut popularment com La Catedral del Vi del Pinell de Brai.

Aquest edifici fou creat per Cèsar Martinell, deixeble i amic d’Antoni Gaudí, l’any 1.922. La construcció és de tipus Modernista i, és una joia arquitectònica de principis del segle XX. Formada per una nau amb 46 dipòsits de ciment de 30.000 litres i 25 dipòsits subterranis que, en la seva època podien guardar una capacitat superior a 2’5 milions de litres de vi, a més d’una altra nau amb un molí artesanal d’oli.

Actualment, es un dels cellers visitables més impressionants a la Terra Alta i una cita ineludible a la Ruta del Vi d’aquesta DO.

Els seus vins, elaborats en gran part amb Garnatxa Blanca, la varietat autòctona per excel·lència, i també els diferents olis, d’elaboració pròpia, es poden degustar com a complement de les visites i en les cates que s’ofereixen al celler.

Els nostres vins són vins amb caràcter mediterrani. La garnatxa blanca és la varietat estrella dins de la DO Terra Alta. Intentem crear vins amb ànima i amb la tipicitat de les nostres terres i de les nostres gents.

 • Included
  Celler Pagos de Híbera
 • Not Included
  Breakfast
  Personal Guide
  5 Star Accommodation
  Entry Fees
  Departure Taxes