Segueix-nos:
93 516 70 44
Pujar
 

Celler Raimat

Celler Raimat

per person

Modernisme i tradició en un espai únic.

Els més de cent anys d’ història han deixat al seu pas una vinya de llegenda. Dins dels límits de Raimat pots descobrir els secrets que amaga el castell, escoltar l’ eco del modernisme al celler o simplement passejar per les vinyes i gaudir de la pau que ens ofereix la natura. A cada racó, t’ hi espera un tros viu de la nostra història.

Les característiques geològiques i climàtiques irrepetibles de la finca van fer que Raimat esdevingués l’ impulsor principal de la denominació d’ origen Costers del Segre el 1986. El celler constitueix en ell mateix una subzona específica dins de la denominació i, actualment, n’ és el productor i ambaixador principal.

Amb esforç i passió, de vegades els somnis es compleixen. La història de Raimat n’ és un exemple. El somni d’ una família que va decidir convertir un desert inert en un mar de vinyes.

Avui, Raimat és un dels principals referents en viticultura sostenible i ecològica i, com a resultat, ofereix una àmplia gamma de vins i caves de la més alta qualitat.

 • Included
  Celler Raimat
 • Not Included
  Breakfast
  Personal Guide
  5 Star Accommodation
  Entry Fees
  Departure Taxes